✔️ 100% AUTHENTIEK - 🚛 GRATIS VERZEKERDE VERZENDING

Hoe te verkopen

CONSIGNATIE?

Maak een persoonlijke afspraak op het volgende mailadres anne@bags-more.com telefonische kan ook op GSM 0475 25 35 51.

De consignatie gebeurt persoonlijk door Anne. We maken een afspraak op het adres van BAGS&MORE, Anne bespreekt het item, ze voelt en ruikt aan het item en bekijkt de echtheid.

Wanneer de authenticiteit bekomen is worden de items onmiddellijk door beide partijen aanvaard voor verkoop.

Tevens wordt er dan een verkoopprijs bepaalt. Alsook reinigt ze het product, neemt foto’s en plaatst deze op de webshop.

De goederen blijven maximum 6 maanden in consignatie, indien deze NIET verkocht worden, zullen ze door Anne persoonlijk terug bezorgd worden via Bpost.

Of u komt de goederen ophalen op het adres van de webshop. Indien u de goederen wenst terug te nemen binnen een periode van 3 maanden zal er een administratieve kost aangerekend worden van 50 euro exclusief btw.

Na definitief afgesloten verkoop worden de bedragen overgemaakt op de door U aangegeven rekening.

WELKE MERKEN?

Wij aanvaarden handtassen, accessoires, lederwaren, van topmerken zoals Balenciaga, Bottega Veneta, Burburry, Cartier, Celine, Chanel, Chlo禱, Christian Dior, Delvaux, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Herm癡s, Hogan, Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Mulberry, Prada, Stella McCartney, Tods, Valentino, Yves-Saint-Laurent. Contacteer Anne gerust bij twijfels.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.