✔️ 100% AUTHENTIEK - 🚛 GRATIS VERZEKERDE VERZENDING

Hoe te verkopen

CONSIGNATIE?

Maak een vrijblijvende afspraak met Anne anne@bags-more.com 0475 25 35 51.

De consignatie gebeurt persoonlijk door Anne. We maken een afspraak op het adres van BAGS&MORE, Anne bespreekt het item, ze voelt en ruikt aan het item en bekijkt de echtheid.

Tevens wordt er dan een verkoopprijs bepaalt. Alsook reinigt ze het product, neemt foto’s en plaatst deze op de webshop.

De goederen blijven maximum 6 maanden in consignatie, indien deze NIET verkocht worden, zullen ze door Anne persoonlijk terug bezorgd worden via Bpost.

Of u komt de goederen ophalen op het adres van de webshop. Indien u de goederen wenst terug te nemen binnen een periode van 3 maanden zal er een administratieve kost aangerekend worden van 50 euro exclusief btw.

Na definitief afgesloten verkoop en na 14 dagen retourrecht periode volgens de Belgische wetgeving, worden de bedragen binnen de 14 dagen overgemaakt op de door u aangegeven rekening.

WELKE MERKEN?

Wij aanvaarden handtassen, accessoires, lederwaren, van topmerken zoals Balenciaga, Bottega Veneta, Burburry, Cartier, Celine, Chanel, Chlo禱, Christian Dior, Delvaux, Dolce&Gabbana, Fendi, Gucci, Herm癡s, Hogan, Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Mulberry, Prada, Stella McCartney, Tods, Valentino, Yves-Saint-Laurent. Contacteer Anne gerust bij twijfels.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelwagen.